Liikuntapalvelut

Apila tarjoaa erilaisia liikuntaryhmiä, kuntotestejä sekä kuntosalipalveluja kaikille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Apilan tapa toimia suhteessa peruskuntokeskuksiin poikkeaa siinä, että liikuntaryhmät ovat päivisin 8.30-16 välillä, ryhmiin ilmoittaudutaan etukäteen ja ryhmien sisällöt vaihtelevat viikoittain. Kuntosali on asiakkaiden käytössä Apilan aukioloaikoina. Salilla ei ole päätoimista ohjaajaa, mutta tarvittaessa meiltä saa myös yksilöllistä kuntosaliohjausta.

Liikuntaryhmät

Apilassa liikuntaryhmä valitaan oman kunnon mukaan. Tasoja on aina tuolijumpasta vaativimpiin kuntopiireihin. Vetäjinä liikuntaryhmissä on liikunnanohjaaja tai fysioterapeutti. Meiltä voit varata myös yksilöllistä liikunnanohjausta altaassa tai kuivalla maalla.

Liikuntaryhmien sisällöt ja ajankohdat vaihtelevat.

Kysy lisää ja varaa ryhmä: ajanvaraus@kk-apila.fi, puh. 03 2716 283

 

Kuntotestit

Apila tarjoaa myös erilaisia kuntotestejä. Testit tekee fysioterapeutti ja niistä tulee aina henkilökohtainen palaute suullisesti ja kirjallisesti.

  • Polkupyöräegometritesti
  • Lihaskuntotesti (UKK/Invalidisäätiö)

Kysy lisää ja varaa aika: ajanvaraus@kk-apila.fi, puh. 03 2716 283

 

Kuntosalipalvelut

Apilan kuntosali on avoinna arkisin ma-pe 8-16 ja muutamana viikonloppuna kuukaudessa. Säännöllisesti salilla käyvien kannatta tiedustella aukiolot viikoittain Apilan vastaanotosta.

Lisätietoja aukiolosta ja hinnoista: vastaanotto@kk-apila.fi, puh. 03 2716 11

 

Kuntosaliohjaus

Kuntosaliharrastajan kannattaa aloittaa salilla käynti ohjaajan kanssa, jotta löytyy oikea tekniikka ja oma aloitustaso. Ohjauksen ja henkilökohtaisen ohjelman tekee lihaskuntoharjoitteluun erikoistunut fysioterapeutti.

Kysy lisää: ajanvaraus@kk-apila.fi, puh. 03 2716 283

 

Saapuminen ja maksaminen

Liikuntaryhmiin ja henkilökohtaiseen ohjaukseen saapuessa ilmoittaudu Apilan vastaanotossa. Maksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kuntosalin voit maksaa sekä kertamaksuna tai 10 kerran korttina. Maksu tai korttikuittaus suoritetaan vastaanottoon saapuessa.

Apilan liikuntapalveluja voi maksaa myös Smartum ja Eazybreak -mobiilisovelluksella.

Linkkejä ja muuta

Apilan ajanvaraus:
ajanvaraus@kk-apila.fi
puh. 03 2716 283

Soittoaika ma-pe klo 9.00-10.00

 

Apilan vastaanotto:
vastaanotto@kk-apila.fi
puh. 03 2716 11

Avoinna ma-pe klo 8.00-16.00