http://www.kuntoutumiskeskusapila.fi/uploads/images/alasivut/Uimari.jpg

Lomat

Apila-loman voi suunnitella itse tai tulla valmiille lomapaketille. Itse suunnitellen lomaan sisältyy juuri ne elementit, jotka tekevät lomasta täydellisen. Suunnittelussa kannattaa hyödyntää Apilan monipuolista ohjelmatarjontaa; ulko‐ ja sisäliikuntaryhmiä, allasliikuntaryhmiä, asiantuntijaluentoja ja Hyvän olon hoitoja. Loman sisältöä miettiessä ei kannata unohtaa Kangasalan ja Tampereen kattavaa kulttuuri‐ ja tapahtumatarjontaa.

Apila tarjoaa lomapaikan kauniissa ympäristössä luonnon keskellä ja antaa monia mahdollisuuksia tasapainoiseen lomaan. Apila soveltuu kaikille; lapsiperheitä ja liikuntarajoitteisia unohtamatta.

Apila on sopiva lomapaikka kun kaipaat luonnon läheisyyttä ja rauhaa.

Yöpyminen

Apilasta löytyy yhden ja kahden hengen huoneita, perhehuoneita sekä inva-huoneita. Huoneet ovat perustasoisia ja allergiaystävällisiä. Kaikissa huoneissa on wc, suihku, televisio, radio ja puhelin, osassa myös upea näköala Vesijärvelle.

Kuntoloma

Apilan Kuntoloma tarjoaa sopivassa suhteessa lepoa ja liikuntaa. Lomalla liikutaan oman kunnon mukaan monipuolisissa allas- sekä sisä- ja ulkoliikuntaryhmissä. Ohjelmaan sisältyy myös asiantuntijaluentoja, vapaa-ajanohjelmaa, majoittuminen kahden hengen huoneessa sekä täysihoito.

Linkkejä ja muuta

Lisätietoja lomista ja varaukset:
asiakassihteeri Merja Pullinen
puh. (03) 2716 279
merja.pullinen@kk-apila.fi

Esitteet:
- Kuntoloma
- Hinnasto

Lisätietoja:
- Varaus‐ ja peruutusehdot